6. Volkswagen Originalni dijelovi 2022-07-10T18:34:04+00:00

   Usluge   |   Volkswagen Originalni dijelovi®

8. Volkswagen Originalni dijelovi®

Nastaju uporedo sa razvojem vozila. Ispunjavaju standard kvalitet proizvođača i predstavljaju najnovije dostignuće tehnike. Optimalno odgovaraju Vašem vozilu i pružaju bezkompromisnu bezbjednost i sigurnost, zadržavajući vrijednost vozilu.Prednost je što svako poboljšanje u seriji se odmah prenosi na Originalne dijelove. Isporuka se vrši u najkraćem roku, čak i za modele čija je serijska proizvodnja prestala prije 15 godina. Više od 18.000 dijelova asortimana po modelu vozila. Ukupno postoji oko 300.000 različitih dijelova.

U njima se nalazi cijela kompetencija marke Volkswagen. Garantuju bezkompromisnu bezbjednost, pouzdanost i performanse. Optimalnu funkcionalnost, što za rezultira kratkim vremenom opravke. Čime doprinose dugom trajanju i održavaju vrijednost vozilu. Redovnim održavanjem po planu održavanja zaštićeni ste od dodatnih troškova.

U poređenju troškova Originalni djelovi imaju prednost kada u obzir uzmemo troškove tokom njihovog vijeka trajanja. Imaju najbolji odnos cijene i performansi računajući ukupne troškove za vrijeme ukupnog korištenja vozila.

Prednosti Volkswagen Originalnih djelova:

  • Najnovija dostignuća tehnike.
  • Najviši standard kvaliteta.
  • Bezkompromisna bezbjednost.
  • Optimalna tehnička funkcionalnost.
  • Odličan odnos cijene i performansi.

Za opravku Volkswagen vozila jedino su prikladni Volkswagen Originalni dijelovi.

Da Vaš Volkswagen ostane Volkswagen.