Bi-Xenon_LED 2022-07-28T16:36:24+00:00

  Doživite VW   |   Tehnika   |  Bi-Xenon s LED svjetlima

Bi-Xenon s LED svjetlima

Dodatna Bi-Xenon prednja svjetla sa zakretanjem u smjeru vožnje slijede pokrete upravljača. To optimira rasvjetu voznog traka u zavojima i prilikom skretanja. Novo, integrisano LED svjetlo za dnevnu vožnju osigurava da je vozilo preko dana bolje vidljivo.

Osim što se odlikuju velikim dometom, prednja svjetla raspolažu prije svega vrlo dobrim bočnim osvjetljenjem. Niska potrošnja energije i dugi vijek trajanja su dodatne prednosti.

Opcijska Xenon glavna svjetla nude svjetlosni spektar nalik dnevnom svjetlu osiguravajući tako bolju vidljivost. LED svjetlo za dnevnu vožnju kod Xenon glavnih svjetala ne predstavlja samo optičku karakteristiku, već i karakteristiku u pogledu uštede energije. Serijska regulacija visine svjetlosnog snopa izjednačava visinu svjetlosnog snopa pri različitim opterećenjima. Zahvaljujući integrisanom svjetlu za vožnju u zavojima, prepreke u zavojima postaju na vrijeme uočljive. Dobru vidljivost osigurava osim toga i uređaj za čišćenje glavnih svjetala s lampicom upozorenja za visinu vode za pranje.